Rethink the walk of the Salzereda

With the aim of including the students of the Santa Coloma School in the design of the new walk of the Salzereda -in particular the section in front of the school between Pompeu Fabra street and Francesc Moragues street- the Equal Saree collective stimulated two sessions of work.

In the first session, the children reflected on the current uses of the walk. In the second, new uses and games were defined for the ride and collective design criteria were generated on the areas reserved for games.

The result of the activity is the proposal of these new uses and recreational spaces and the definition of some design criteria to include in the technical project of the new Paseo de la Salzereda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *